OEIJ THAI STREETFOOD

OEIJ THAI STREETFOOD Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 47 beoordelingen
21 aug 2019 om 5:07 Binnen 30 min. werd er mijn eten bezorgd. Wat ik alleen niet snap, op deze site staat dat bezorging gratis is bij minimumbestelling van € 25,-. Ik bestelde voor € 29,75 en toch werd bij afrekenen € 2,50 bezorgkosten in rekening gebracht!
2 aug 2019 om 21:27 Viskoekjes erg vettig, sateh ok, garnalen gerecht met wortel en boontjes bloedverzengend heet.
27 jul 2019 om 20:05 Eten was echt heerlijk. Gevraagde bezorgtijd was 18.00 u (rond 16.00 u al aangevraagd) maar eten kwam pas om 18.45 u.
26 jul 2019 om 20:58 Heerlijke kokossalade, maar ook de rest van het eten was prima.
20 jul 2019 om 18:28 Het duurde wel even voordat het was, ik woon denk ik 5min fietsen er vandaan. Maar het was echt lekker! In tijden niet zo lekker thais gegeten. Rode curry was lekker romig en niet te waterig, qua scherpte ook prima niet te heet zoals sommige toko’s.
19 jul 2019 om 18:26 Erg lekker !!
15 jul 2019 om 7:10 Echt lekker, zo smaakt het thailand ook!
22 jun 2019 om 22:28 Een zeer positieve ervaring. Ik ben behoorlijk kritisch als het om eten gaat, maar dit was gewoon goed. kruiden prima in balans, juiste pittigheid. Rundvlees en kip lekker mals. Niet te zout ook. Groenten vers en knapperig, zoals het hoort. Ik kom terug!
21 jun 2019 om 22:38 De niet pittige soep was zo pittig dat we deze niet konden eten!
26 mei 2019 om 21:28 Snelle bezorging op zondag. Eten was warm en erg lekker. Zeker aan te bevelen!
12 mei 2019 om 10:49 Eten als altijd perfect, en dit keer de bezorging SUPERSNEL! Dikke 10!